Scheepsjoagen markt


Wie maakt ons los ?

Een aantal jaren geleden hebben wij (Afiena Bethem en Jacqueline Helmholt) de organisatie van de kerstmarkt in Onderdendam op ons genomen. Dit werd jaren door VVO (Vereniging Volksvermaken Onderdendam) georganiseerd, maar op een gegeven moment stopte dat. Wij vonden dat jammer en hebben toen met z’n tweeën geprobeerd om dit weer op te zetten. En het werd een succes mede door dorpsgenoten die ons hielpen om de boel op te bouwen en af te breken, tafels ter beschikking te stellen, snert gingen maken en verkopen etc. Het werd een enorm succes en we doen dit inmiddels alweer een aantal jaren.

Toen de commissie Scheepsjoagen ons vroeg om een markt op te zetten tijdens zaterdag 31 augustus werden we meteen enthousiast! Maar ja kraampjes, hoe gaan we dat regelen? Gelukkig was daar Klaas de Blecourt die daar wel een oplossing voor had. Klaas heeft veel ervaring met organiseren van markten en andere evenementen dus we hebben gevraagd of hij marktmeester wil zijn tijdens Scheepsjoagen en hij zei gelukkig ja!

Terwijl u dit leest hebben wij als het goed is de markt al rond. We hebben maar liefst 30 kramen tot onze beschikking, maar wie weet is er nog een plekje vrij. Meld je dan via: scheepsjoagenbestuur@gmail.com dan nemen we contact met u op. We kunnen nu al zeggen dat we veel leuke en diverse standhouders hebben en we hopen dat dit een extra reden is om naar Onderdendam te komen op 31 augustus! Wij rekenen op u!

Groet van de Scheepsjoagen markt commissie,

Afiena, Klaas en Jacqueline