Programma zaterdag 2 September


Zaterdag 2 september

Op de zaterdag is het terrein geopend vanaf 9:00 uur en kunt u zich inschrijven voor alle activiteiten bij de inschrijftafel achter het dorpshuis. Deze bevindt zich tussen de twee bars in.

Vanaf 11:00 uur is er rondom het dorpshuis en de Uiterdijk de markt. En start om 10:30 uur het kleintje Scheepsjoagen voor de kinderen tussen 5 en 16 jaar oud.

Ook dit jaar is weer de bekende oldtimerpuzzelrit, deze vindt plaats op de zaterdag- ochtend en middag. U kunt zich aanmelden tussen 11:00 en 12:30 uur bij de inschrijftafel achter het dorpshuis.

Let op!! Dit jaar is het niet mogelijk om uw oldtimer over de Uiterdijk te rijden en via de achterweg te verlaten. U dient zich lopend aan te melden bij de inschrijftafel.

U kunt deelnemen aan de oldtimerpuzzelrit indien u een oldtimer auto, vrachtwagen, motor of trekker heeft.

In de middag is er tussen 12:00 uur en 16:00 uur live muziek van Zangduo Maja. Vanaf 14:00 uur start het Scheepsjoagen voor volwassenen, gevolgd door het hoanebalkgevechten voor kinderen en volwassenen vanaf 17 jaar. In de avond hebben we live muziek van: Zanger Klaus, Orlando Uitenwerf, de Partybrigade en de DJ”S van Dance Reaction.

Duo Maja

zanger Klaus