Programma vrijdag 31 Augustus


Vrijdag  31 Augustus

 

 

15.30                          Start inschrijving alle activiteiten, muntenverkoop á pinnen en contant (Let op gele munten zijn niet meer geldig)

16.00                           Bars en frietkraam open

17.00                           Oldtimerrit voor oude auto’s en voertuigen

18.30                           Start hindernisrace op en rond het water

21.00                           Live muziek:                Ten Speed

 

Naast de Scheepsjoagen wedstrijden zijn er natuurlijk tal van andere activiteiten.

Om 18:00 uur ook dit jaar weer de bekende Scheepsjoagen hindernis race op en bij het water. Het bestuur is de afgelopen weken alweer druk bezig geweest om een zo spannend mogelijk parcours met hindernissen uit te zetten. Men kan zich in team verband inschrijven bij de inschrijftafel, maar ook op scheepsjoagenbestuur@gmail.com Inschrijven kan tot 17:00 uur.

Oldtimer puzzelrit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals gebruikelijk is het Molenpad weer het decor voor de schietsalon . Vanaf 21:00 uur is het muziekponton op het Winsumerdiep weer middelpunt van de avond. Dit jaar speelt de band Ten Speed op vrijdag het dak er af.

 

 

 

 

 

 

 

Al sinds 1986 is Ten Speed een graag geziene coverband in het Noorden. Feesttenten, bruiloften, bedrijfsfeesten & kroegen, kortom alles met een dak wat er af kan, is hun werkgebied. Ze spelen op grote en kleine locaties en altijd met dezelfde drive. Ze doen niet aan verkleedpartijtjes op het podium, maar brengen enthousiast de hits van toen en nu.