Bestuur


We mogen weer! De voorbereidingen voor een nieuwe editie van Scheepsjoagen is alweer een aantal weken aan de gang. En het leuke dit jaar is, dat we (bijna) helemaal een nieuw bestuur hebben. Dit zorgt voor nieuwe ideeën en een kritische blik. Ons doel is om het Scheepsjoagen in een nieuw jasje te steken, waarbij we het feest meer op de kaart willen zetten. Dit vergt natuurlijk enige tijd en daarom zullen we dit de komende jaren beetje bij beetje invulling gaan geven.

Ik hoor u denken, wie zitten er dan nu allemaal in het bestuur? Ik stel ze even kort aan u voor: Bert Helmholt, Wiebe Zwerver, Johan Tempel, Stijn Helmholt, Hedzer Ketelaar, Jordy Oosterhof, Mathilde de Boer en Mireille Krijgsheld.

Naast deze bestuursleden hebben we nog twee adviseurs, namelijk Koos en Ivar Koerts.

En achter de schermen verricht Marjan Keller nog een aantal belangrijke zaken.

Wij zetten onze schouders eronder om het Scheepsjoagen weekend van 1 en 2 september onvergetelijk te maken.

Tot dan!

Het Scheepsjoagen bestuur

Even voorstellen…

U kent ze wel, van die bekende duo’s als: Buurman en Buurman, Suske en Wiske, Bert en Ernie, Hielke en Sietse en in Onderdendam hebben we Jordy en Hedzer. Want deze twee kameraden zijn vaak samen op pad en je zult ze ook niet snel alleen treffen.

Sinds 2019 woont Jordy Oosterhof aan de Achterweg in Onderdendam. En u raadt het al… Hedzer kon niet achterblijven. Sinds 2021 woont ook Hedzer in ons mooie dorp. Toen Jordy werd gevraagd om deel te nemen in het bestuur, vroeg hij direct of Hedzer ook welkom was. En dus maken beide mannen sinds april deel uit van het Scheepsjoagen bestuur.

Jordy en Hedzer werken allebei bij loonbedrijf Wieringa in Bedum en delen een gezamenlijke passie voor auto’s. (Lees: ze hebben zelfs dezelfde auto) Gelukkig delen ze niet dezelfde vriendin en wonen ze toch echt gescheiden van elkaar. Maar voor het Scheepsjoagen bestuur zijn deze mannen een mooie aanvulling. Ze weten van aanpakken en hard werken en dat kunnen wij hier goed gebruiken.

Op naar een mooi feestweekend in Onderdendam!  

Afbeelding met voertuig, Landvoertuig, wiel, auto

Automatisch gegenereerde beschrijving